Diensten

Zekerheid voor uw bedrijf

 

Zeker in bedrijfsverzekeringen is het fundament waarop alles wordt gebouwd uiterst belangrijk. Zonder een degelijke analyse rust het hele pakket op los zand. Wie een eigen zaak opstart of een bedrijf overneemt, heeft er zeker alle belang bij om ook de verzekeringspijler grondig door te lichten.

induver beschikt over productmanagers die één kernactiviteit hebben: het in kaart brengen van bedrijfsrisico's. Die risico's worden nauwkeurig geïnventariseerd en geanalyseerd. Daardoor kan u exact inschatten welke verzekeringen noodzakelijk zijn. Ook de financiële repercussies worden duidelijk: hoeveel belopen de vrijstellingen, hoeveel eigen financiële reserves moet men aanleggen of behouden, en zo meer.

Daarnaast draagt induver ook preventie hoog in het vaandel. De dienst 'Risicobeheer en juridisch verzekeringsadvies' begeleidt bedrijven bij het uitstippelen en uitvoeren van een actief beleid om incidenten, accidenten en schadegevallen te voorkomen. Risico's en schadestatistieken worden samen met het management doorgelicht, waarna gerichte acties worden opgezet.

Ook voor risico's in het buitenland biedt induver de gepaste oplossingen en diensten op maat.

induver. U leidt, wij begeleiden.

24.08.2020

Aansprakelijkheid voor een ongeval Lees meer

03.08.2020

Vrijstelling van BIV voor elektrische voertuigen en nieuwe nummerplaten Lees meer

23.07.2020

Vlaamse vrijstelling sociale zekerheidsbijdragen koopvaardij vanaf juli uitgebreid naar kraanschepen, steenstorters, onderzoeksschepen en schepen voor bouwactiviteiten Lees meer

10.07.2020

COVID-19 is beroepsziekte in cruciale sectoren en essentiŽle diensten Lees meer

NIEUWSBRIEF
website door Kluwer EasyWeb

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]