Een bewustmakingsquiz voor meer veiligheid op de weg

Van 16 oktober tot 30 november 2017 organiseert de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) voor de achtste keer haar jaarlijkse De Grote Verkeersquiz. Sinds drie jaar krijgen ook organisaties de kans om hun verkeerskennis op te frissen. Dé gelegenheid om uw medewerkers te sensibiliseren rond verkeersveiligheid.

41% van alle dodelijke arbeidsongelukken gebeurt in het verkeer. De gevolgen voor een organisatie zijn niet min: verzuim, schadevergoedingen, productiviteitsverlies, imagoschade ... En dan hebben we het nog niet over wat de betrokken medewerker doormaakt.

Beter voorkomen dan genezen: sensibiliseer!

Met De Grote Verkeersquiz voor bedrijven motiveert u werknemers om op een leuke en laagdrempelige manier hun verkeerskennis te testen. Het concept is simpel: uw medewerkers nemen deel aan een online quiz met 20 meerkeuzevragen. Zo stuurt u hen straks alerter de baan op. Deelname is gratis.

Neem een kijkje op de website van De Grote Verkeersquiz en ontdek ook de interessante prijzen die deelnemende bedrijven kunnen winnen.

20.10.2020

Erkenning aansprakelijkheid Read more

07.10.2020

Beheerscomité zelfstandigen moet onrechtmatig betaalde arbeidsongeschiktheidsuitkeringen altijd terugvorderen van wie corona-overbruggingsrecht krijgt Read more

02.10.2020

Wegcode geldt niet voor prioritaire voertuigen die dringende opdracht uitvoeren (op enkele verkeersregels na) Read more

30.09.2020

Wetsvoorstel: verzekeraars mogen geen informatie verzameld door gezondheidstrackers gebruiken Read more

NEWSLETTER
website by Kluwer EasyWeb

We use cookies to record your language preference and enhance your surfing experience. Know more[OK]