Een bewustmakingsquiz voor meer veiligheid op de weg

Van 16 oktober tot 30 november 2017 organiseert de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) voor de achtste keer haar jaarlijkse De Grote Verkeersquiz. Sinds drie jaar krijgen ook organisaties de kans om hun verkeerskennis op te frissen. Dé gelegenheid om uw medewerkers te sensibiliseren rond verkeersveiligheid.

41% van alle dodelijke arbeidsongelukken gebeurt in het verkeer. De gevolgen voor een organisatie zijn niet min: verzuim, schadevergoedingen, productiviteitsverlies, imagoschade ... En dan hebben we het nog niet over wat de betrokken medewerker doormaakt.

Beter voorkomen dan genezen: sensibiliseer!

Met De Grote Verkeersquiz voor bedrijven motiveert u werknemers om op een leuke en laagdrempelige manier hun verkeerskennis te testen. Het concept is simpel: uw medewerkers nemen deel aan een online quiz met 20 meerkeuzevragen. Zo stuurt u hen straks alerter de baan op. Deelname is gratis.

Neem een kijkje op de website van De Grote Verkeersquiz en ontdek ook de interessante prijzen die deelnemende bedrijven kunnen winnen.

24.11.2020

Rechtstreekse vordering, verhaal en regres Lees meer

20.11.2020

BelgiŽ implementeert nieuwe Europese drone-wetgeving, regels in werking op 31 december 2020 Lees meer

16.11.2020

Arbeidsongeschiktheid zelfstandigen: ziekenfondsen kunnen tijdelijk uitkering betalen voor ziektedagen voorafgaand aan ondertekening getuigschrift Lees meer

20.10.2020

Erkenning aansprakelijkheid Lees meer

NIEUWSBRIEF
website door Kluwer EasyWeb

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]