Play it Safe app maakt werknemers wegwijs in preventie

Opleidingen rond preventie en veiligheid zijn broodnodig om het aantal arbeidsongevallen terug te dringen. Play it Safe is een nieuw leerplatform dat op een leuke manier werknemers informeert over de essentiële veiligheids- en preventieregels.

Play it Safe is een creatie van Greygin. Brecht Kets licht het principe van het leerplatform toe: “Met Greygin ontwikkelen we een reeks van games voor (brand)veiligheidsopleidingen bestemd voor ziekenhuizen, bedrijven en scholen. De insteek is een combinatie van games en onderwijs, eigenlijk geven wij les met onze computergames. Het spel is eenvoudig: deelnemers gaan op verkenning uit, en door te puzzelen en punten te verdienen ontdekken ze telkens nieuwe oplossingen”.

Werkgevers kunnen Play It Safe inzetten voor werknemers met uiteenlopende functies. In ziekenhuizen kunnen alle mogelijke beroepsprofielen de games spelen: dokters, verplegers, stagiaires, vrijwilligers, schoonmaak- en keukenpersoneel enzovoort.

Tijdens de trainingen komen zes domeinen aan bod:

brand,

EHBO,

ergonomie,

hygiëne,

algemene veiligheid en

psychosociale risico's.

Bron : Sentral

24.08.2020

Aansprakelijkheid voor een ongeval Read more

03.08.2020

Vrijstelling van BIV voor elektrische voertuigen en nieuwe nummerplaten Read more

23.07.2020

Vlaamse vrijstelling sociale zekerheidsbijdragen koopvaardij vanaf juli uitgebreid naar kraanschepen, steenstorters, onderzoeksschepen en schepen voor bouwactiviteiten Read more

10.07.2020

COVID-19 is beroepsziekte in cruciale sectoren en essentiŽle diensten Read more

NEWSLETTER
website by Kluwer EasyWeb

We use cookies to record your language preference and enhance your surfing experience. Know more[OK]