Play it Safe app maakt werknemers wegwijs in preventie

Opleidingen rond preventie en veiligheid zijn broodnodig om het aantal arbeidsongevallen terug te dringen. Play it Safe is een nieuw leerplatform dat op een leuke manier werknemers informeert over de essentiële veiligheids- en preventieregels.

Play it Safe is een creatie van Greygin. Brecht Kets licht het principe van het leerplatform toe: “Met Greygin ontwikkelen we een reeks van games voor (brand)veiligheidsopleidingen bestemd voor ziekenhuizen, bedrijven en scholen. De insteek is een combinatie van games en onderwijs, eigenlijk geven wij les met onze computergames. Het spel is eenvoudig: deelnemers gaan op verkenning uit, en door te puzzelen en punten te verdienen ontdekken ze telkens nieuwe oplossingen”.

Werkgevers kunnen Play It Safe inzetten voor werknemers met uiteenlopende functies. In ziekenhuizen kunnen alle mogelijke beroepsprofielen de games spelen: dokters, verplegers, stagiaires, vrijwilligers, schoonmaak- en keukenpersoneel enzovoort.

Tijdens de trainingen komen zes domeinen aan bod:

brand,

EHBO,

ergonomie,

hygiëne,

algemene veiligheid en

psychosociale risico's.

Bron : Sentral

24.11.2020

Rechtstreekse vordering, verhaal en regres Lees meer

20.11.2020

BelgiŽ implementeert nieuwe Europese drone-wetgeving, regels in werking op 31 december 2020 Lees meer

16.11.2020

Arbeidsongeschiktheid zelfstandigen: ziekenfondsen kunnen tijdelijk uitkering betalen voor ziektedagen voorafgaand aan ondertekening getuigschrift Lees meer

20.10.2020

Erkenning aansprakelijkheid Lees meer

NIEUWSBRIEF
website door Kluwer EasyWeb

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]