Nood aan advies? Vragen over lopende contracten? Meer dan 100 experten van induver staan met veel zorg en toewijding klaar om al uw vragen te beantwoorden. Indien gewenst, toetsen we het volledige dossier op periodieke basis af aan de veranderende realiteit, zodat uw dossier in overeenstemming is met de recentste ontwikkelingen binnen uw onderneming.

We staan het liefst zo dicht mogelijk bij onze klant. Zo blijven we geïnformeerd over de steeds veranderende actualiteiten binnen de sector waar uw organisatie zich in begeeft. Indien gewenst houden wij u persoonlijk op de hoogte van iedere stap die wij ondernemen.

De pagina “Ik ben klant” geeft u permanent toegang tot uw individuele dossier(s) in een beveiligde omgeving. We hechten er belang aan u te voorzien van de meest recente informatie. Uw gegevens zijn dan ook steeds actueel, zowel online als mobiel.

In uw dossier vindt u:

  • een overzicht met risico’s en verzekeringsoplossingen;
  • een overzicht met lopende contracten en bijvoegsels;
  • een overzicht van uw openstaande saldo‘s en betaalde kwijtingen.

Ik ben klant van induver

We heten u welkom op deze website als klant van induver. Zoals u weet, streven we steeds naar een uitmuntende service en staan onze meer dan 100 professionals steeds voor u klaar.

+ Lees meer